Ανακοίνωση – απάντηση προς την Δημοσιοϋπαλληλική Ενότητα

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
 
Οι ιθύνοντες της συνδικαλιστικής παράταξης «Δημοσιοϋπαλληλική Ενότητα», που εκφράζουν το ΠΑΜΕ στο χώρο του ΙΚΑ, με την από 24/4/2014 ανακοίνωσή τους, αυτό που τελικά μας αποδεικνύουν περίτρανα, είναι το πόσο πολύ διχαστικοί και ισοπεδωτικοί μπορούν να γίνουν, στη προσπάθεια που καταβάλουν, για να αποκρύψουν την ιδεολογική γύμνια που βιώνουν. Δυστυχώς γι’ αυτούς, που διαχωρίζουν τους εργαζομένους με μόνο «αξιοκρατικό» κριτήριο το εάν ψηφίζουν ή όχι Κ.Κ.Ε., δεν νομιμοποιούνται ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, να μας κάνουν τους τιμητές.
 
Θα τους συνιστούσαμε δε, πριν μας υπαγορεύσουν «μαθήματα» αγωνιστικότητας, «ανακαλύψουν» την έννοια της Ενότητας που θα πρέπει να έχει το Συνδικαλιστικό μας Κίνημα, μπας κι έτσι σταματήσουν να πραγματοποιούν διασπαστικές συγκεντρώσεις και πορείες, οι οποίες -σε τελική ανάλυση- υποβοηθούν το έργο της εκάστοτε κυβερνητικής πλειοψηφίας !
 
Επιπροσθέτως, θα τους προτρέπαμε να σταματήσουν τη διαστρέβλωση (ή απόκρυψη) της αλήθειας, διότι οφείλουμε να τους θυμίσουμε ότι η μία, από τις συνδικαλιστικές παρατάξεις που στήριξε με τη ψήφο της στην ΑΔΕΔΥ, τη τελευταία απεργιακή κινητοποίηση, ήταν η παράταξη της Δ.Α.Κ.Ε.. 
 
Ταυτόχρονα, είναι καθαρά αντισυναδελφικό, όταν τα στελέχη της ΔΑΚΕ ΙΚΑ, μαζί με τα στελέχη και των άλλων συνδικαλιστικών παρατάξεων, είναι πάντοτε παρόντα, στις πορείες και στις συγκεντρώσεις του Συνδικάτου μας, οι ουσιαστικά «απόντες» από αυτές, να μας εγκαλούν για έλλειμμα αγώνων…συγνώμη, αλλά αυτό, δεν θα το ήθελε ούτε και ο Στάλιν !!!   
 
Από τη Γραμματεία της παράταξης